KorrDon.info

Все новости...

Украина → Київстар збільшив покриття 4G у 321 населеному пункті

Можливість доступу до швидкісного мобільного інтернету отримали 129 тисяч жителів невеликих сіл

Київстар збільшив покриття 4G мережі у 16 областях України. Для цього оператор активував технологію швидкісної передачі даних (LTE) на 113 базових станціях. Це дозволило забезпечити доступ до можливостей зв’язку 4G у 321 населеному пункті. Зокрема, в Донецькій області зв’язок 4G відтепер доступний у селах Кирилівка, Новокраснівка, Старогнатівка, Шевченко, в Луганській - Білогорівка, Врубівка, Комишуваха, Нововодяне, Свистунівка, Смолянинове, Стрільцівка, Тополівка, у Кіровоградській - Варварівка, Грузьке, Созонівка, Красносілля, Могутнє, у Харківській області - Велика Рогозянка, Нова Олександрівка, Петрівка, П'ятницьке, Українка, Філатове.

Збільшення території покриття 4G мережі стало можливим завдяки використанню радіочастот діапазону 900 МГц, який забезпечує більший радіус дії для базових станцій мобільного зв’язку.

Київстар – лідер за кількістю базових станцій мобільного зв’язку в Україні. Зв’язок 4G підтримують понад 14 тисяч базових станцій оператора, що дає можливість доступу до нових мобільних технологій для 87,4% населення України. Відповідно до планів оператора, до 2022 року можливість доступу до послуг 4G Київстар матиме 90% населення.

Нові мобільні технології дають абонентам більше можливостей для бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, тощо. Щоб скористатись послугою достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM), яку можна отримати безкоштовно у оператора.

Мобільні оператори України прискорили розвиток 4G завдяки перерозподілу радіочастот діапазону 900МГц. Для цього Київстар добровільно поділився з іншими учасниками ринку радіочастотним спектром у діапазонах 900 МГц і 1800 МГц. Завдяки цьому інші мобільні оператори змогли сформувати суцільні смуги радіо частот, що є критичним для розвитку швидкісної мобільної передачі даних.

Если Вы обнаружили неточность или ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Сtrl+Enter.

Опубликовано: 25 февраля 2021


Новости по теме:
  • 1 млн пацієнтів уже скористалися електронною системою запису до лікаря «Поліклініка без черг»
  • Донецкие суды прекращают работу из-за террористов
  • Полный текст соглашения Януковича и оппозиции
  • Поздравления Анатолия Близнюка и Андрея Шишацкого с Днем Независимости Украины
  • ГАИ запретила движение большегрузных автомобилей при температуре свыше 28 градусов

  • Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Мнения

    Агрессором на Донбассе является РФ и мы все это знаем – Макрон Президент Франции Эммануэль Макрон заявляет, что агрессором на востоке Украины выступает РФ и это является общеизвестным фактом. Российский «Сбербанк» и украинский рейдер Константин Паршин хотят оставить Одессу без хлеба РФ дала кредит на покупку хлебозаводов в Крыму, затем «отжала» эти хлебозаводы и требует долг В «большой мир» Путина уже не пустят, он будет перетасовывать сепаратистов и надувать щеки, пока от него не уйдут остатки «друзей» Путин отчаянно хватается за последнюю соломинку, чтобы хотя бы в собственных глазах выглядеть лидером мирового масштаба

    Новости компаний


    Партнеры