KorrDon.info

Все новости...

Украина → Киянам обіцяють 25% знижки на опалення

Київ планує обладнати лічильниками тепла 4 тисячі будинків до кінця 2015 року, а мешканцям багатоповерхівок без лічильників надати знижку на опалення.

Про це заявив перший заступник голови Київської адміністрації Ігор Ніконов, повідомляє сайт міської влади.

"Днями ми повністю переглянули інвестиційну програму ПАТ "Київенерго". Так, згідно з її оновленими умовами, компанія до кінця 2015 року зобов’язана встановити будинкові теплові лічильники у 3 тисячах будинків Києва, ще 1 тисячу буде встановлено за кошти міста", – сказав він.

Ніконов наголосив, що мешканці тих будинків, де з якихось причин лічильники не будуть встановлені, отримають знижку на опалення.

"Різниця між фактичним та реальним споживанням тепла складає 20-25%. Саме тому, кияни, у чиїх будинках не будуть встановлені теплові лічильники, сплачуватимуть за централізоване опалення на 25% менше", - запевнив чиновник.

Як відомо, у лютому голова постійної комісії Київради з питань ЖКГ Олександр Клюс заявив, що компанія "Київенерго" завищила вартість опалення у житлових будинках, які не обладнані теплолічильниками, у середньому на 3 гривні за квадратний метр.

За словами мера Києва Віталія Кличка, мешканці будинків з лічильниками економлять близько 30% коштів на опаленні, порівняно з мешканцями будинків без теплолічильників. У березні міський голова звернувся до "Київенерго" з проханням встановити теплолічильники у всіх будинках столиці до початку опалювального сезону 2015-2016 років.

Если Вы обнаружили неточность или ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Сtrl+Enter.

Опубликовано: 10 апреля 2015


Новости по теме:
  • Полный текст соглашения Януковича и оппозиции

  • Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Мнения

    Агрессором на Донбассе является РФ и мы все это знаем – Макрон Президент Франции Эммануэль Макрон заявляет, что агрессором на востоке Украины выступает РФ и это является общеизвестным фактом. Российский «Сбербанк» и украинский рейдер Константин Паршин хотят оставить Одессу без хлеба РФ дала кредит на покупку хлебозаводов в Крыму, затем «отжала» эти хлебозаводы и требует долг В «большой мир» Путина уже не пустят, он будет перетасовывать сепаратистов и надувать щеки, пока от него не уйдут остатки «друзей» Путин отчаянно хватается за последнюю соломинку, чтобы хотя бы в собственных глазах выглядеть лидером мирового масштаба

    Новости компаний


    Партнеры