KorrDon.info

Все новости...

Украина → «Гроші за роботу» для внутрішньо переміщених осіб від БФ «Карітас-Київ»

Благодійний фонд «Карітас-Київ» продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам у рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022» в межах напрямку «Гроші за роботу».

«Гроші за роботу» для внутрішньо переміщених осіб від БФ «Карітас-Київ»


На сьогоднішній день, враховуючи вересень, жовтень та листопад, таку допомогу отримало 48 осіб.

Напрямок «Гроші за роботу» функціонує з липня цього року. Протягом трьох місяців обрані бенефіціари можуть отримувати гроші на картку в межах напрямку «Гроші за роботу». Як правило, обирається 20 осіб на місяць.

– Наш фонд допомагає чималій кількості внутрішньо переміщених осіб, які втратили роботу та кошти для існування, – розповідає керівник проєкту БО «БФ Карітас-Київ» Олег Мисько. – До нас звертаються вимушені переселенці, які перебувають у складних життєвих обставинах та шукають роботу. І ми намагаємось їм допомогти в рамках проєкту. Залучаємо людей до соціально-значимих видів діяльності в «Карітас-Київ».

– Благодійний фонд «Карітас-Київ» мені дуже допоміг, коли я шукала роботу, – говорить переселенка з Маріуполя Алла Дяківнич. – Два роки я навчаюся в Міжнародному інституті глибинної психології в місті Києві. Спеціалізація за напрямком «Психоаналіз». На початку повномасштабної війни я залишилася без роботи в рідному місті і вимушена була тікати від війни. Коли шукала роботу, вирішила, що можу спробувати себе в іншій сфері діяльності, тобто бути практикуючим психоаналітиком. Це також, на мою думку, велика допомога людям, які опинилися у складному становищі і потребують моральної та психологічної підтримки. Крім цього, я надсилала своє резюме в різні Благодійні фонди в надії отримати роботу. Відгукнувся Благодійний фонд «Карітас-Київ». Там мене запросили взяти участь у програмі «Гроші за роботу». Я почала працювати адміністратором у фонді. До моїх обов’язків входило спілкування з людьми, реєстрація, відповіді на запитання та інше. За півтора місяці роботи на посаді я отримала кошти в рамках проєкту. Потім фонд запропонував мені залишитись на цій посаді і працювати надалі вже на постійній основі. Звичайно, я погодилася, адже робота мені приносить велике задоволення. Вона підтримує мій внутрішній ресурс, бо я маю можливість також допомагати людям. А це додає сили. Для мене важливо, що допомагати людям – це не означає щось робити за них, а, навпаки, допомогти знайти їм той ресурс, з яким вони самі піднімуться на ноги та будуть йти далі. Я щиро вдячна «Карітас-Київ», який також свого часу надав мені цей ресурс, що люди повірили в мене. Відтепер я працюю в команді справжніх професіоналів,– ділиться пані Алла.

Звернутися по допомогу можна за тел. 098-189-35-15 через Кризовий центр БФ «Карітас-Київ», подати заявку і чекати на дзвінок від консультанта.

Если Вы обнаружили неточность или ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Сtrl+Enter.

Опубликовано: 9 декабря 2022


Новости по теме:
  • IT-компанія United Tech долучилася до благодійного проєкту
  • «Гроші на оренду» від БФ «Карітас-Київ»
  • Двократний чемпіон NBA Станіслав Медведенко завітав до дітей переселенців
  • Донецкие суды прекращают работу из-за террористов
  • "Вечірній Київ" и "Українська столиця" присоединили к газете "Хрещатик"

  • Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Мнения

    Агрессором на Донбассе является РФ и мы все это знаем – Макрон Президент Франции Эммануэль Макрон заявляет, что агрессором на востоке Украины выступает РФ и это является общеизвестным фактом. Российский «Сбербанк» и украинский рейдер Константин Паршин хотят оставить Одессу без хлеба РФ дала кредит на покупку хлебозаводов в Крыму, затем «отжала» эти хлебозаводы и требует долг В «большой мир» Путина уже не пустят, он будет перетасовывать сепаратистов и надувать щеки, пока от него не уйдут остатки «друзей» Путин отчаянно хватается за последнюю соломинку, чтобы хотя бы в собственных глазах выглядеть лидером мирового масштаба

    Новости компаний


    Партнеры