KorrDon.info

Все новости...

Украина → Двократний чемпіон NBA Станіслав Медведенко завітав до дітей переселенців

До юних спортсменів з Дитячого центру «Карітас-Київ» завітав відомий гість – український баскетболіст Станіслав Медведенко. Саме за його сприяння діти з тимчасово переміщених сімей мають можливість займатись баскетболом на базі спеціалізованої школи № 98 у рамках проєкту від БФ «Карітас-Київ» «Надзвичайне реагування на війну в Україні».

Двократний чемпіон NBA Станіслав Медведенко завітав до дітей переселенців


Приємною несподіванкою для підлітків стала зустріч із зіркою українського баскетболу. Зустрітися зі спортсменом віч-на-віч мріє багато його прихильників. Юним спортсменам «Карітас-Київ» пощастило побачити відомого спортсмена на власні очі та задати багато питань стосовно кар’єри та віртуозного володіння м’ячем.

«Заняття спортом для дітей-переселенців – віддушина у цей складний час, – розповідає керівник проєкту Алла Миколаївна Кочубей. – Багато родин із ВПО не мають змоги забезпечити своїй дитині гідне дозвілля, наприклад, – відвести на танці чи спортивні тренування через матеріальні нестатки та зовнішні обставини. А дитині необхідний духовний та фізичний розвиток, спілкування з однолітками. Хлопці й дівчатка ходять на тренування з баскетболу, які організував для них наш фонд. На тренуваннях діти зміцнюють своє тіло, удосконалюють навички володіння м’ячем, адже багато з них у майбутньому мріють стати відомими спортсменами».
Сам Станіслав був приємно вражений зустріччю з юними підопічними.

– Для мене важливо, що кожна дитина поділилася зі мною своєю мрією, розповіла про свої спортивні досягнення. Вважаю за необхідне підтримати дітей, запевнити, що вони недаремно стараються і що в майбутньому обов’язково буде результат. Підтримка дорослого товариша дуже важлива сьогодні, – відзначив баскетболіст. –Я не можу стояти осторонь, коли інша держава знищує не тільки території моєї країни, а й наше майбутнє – молоде покоління. Тому я вирішив зробити те, що в моїх силах для цих діток. Нехай їм спорт приносить радість та задоволення.

На згадку спортсмен подарував дітям професійні м’ячі та пляшки для води. А також побажав ніколи не зупинятися на досягнутому і завжди впевнено крокувати до своєї мрії.

Если Вы обнаружили неточность или ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Сtrl+Enter.

Опубликовано: 2 ноября 2022


Новости по теме:
  • Яценюк: хтось бачив безкоштовну медицину в Україні?
  • Петро Порошенко відкрив в Адміністрації Президента виставку фотопортретів героїв АТО
  • Інтернет знайомства переваги чи недоліки?
  • Петр Порошенко распустил Верховную Раду
  • 28 июня – День Конституции

  • Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Мнения

    Агрессором на Донбассе является РФ и мы все это знаем – Макрон Президент Франции Эммануэль Макрон заявляет, что агрессором на востоке Украины выступает РФ и это является общеизвестным фактом. Российский «Сбербанк» и украинский рейдер Константин Паршин хотят оставить Одессу без хлеба РФ дала кредит на покупку хлебозаводов в Крыму, затем «отжала» эти хлебозаводы и требует долг В «большой мир» Путина уже не пустят, он будет перетасовывать сепаратистов и надувать щеки, пока от него не уйдут остатки «друзей» Путин отчаянно хватается за последнюю соломинку, чтобы хотя бы в собственных глазах выглядеть лидером мирового масштаба

    Новости компаний


    Партнеры