KorrDon.info

Все новости...

В Мире → Інтернет знайомства переваги чи недоліки?

Пошук людей в мережі – прекрасний спосіб завести нові знайомства або навіть влаштувати своє особисте життя. Багато хто недооцінює такі можливості інтернету, вважаючи, що сайти знайомств наводнені аферистами і шахраями, але насправді все інакше.


Останнім часом досить широко поширився новий тренд – соціальні мережі. Їх аудиторія величезна, вона охоплює всі категорії і верстви населення російськомовних країн. Відповідно, «соціалки» стали ласим шматком для любителів легкої наживи. З сайтами знайомств все інакше – там частіше набуваються саме ті, кому бракує спілкування або часу для нього. Звичайно, при пошуку співрозмовника є ризик нарватися на людину з непорядними задумками, але він досить невисокий. Але все ж таки краще потурбуватися про свою безпеку.


В першу чергу варто звернути увагу на особисті дані. Якщо вони неповні – не вказано місце проживання, контактні дані або інша інформація – варто задуматися, а чи не видає людина себе за когось іншого? Також з побоюванням потрібно оцінювати фото. Трапляється, і досить часто, що шахраї викладають в мережі фотографії дівчат і хлопців модельної зовнішності, зроблені на професійних студіях. Навряд чи звичайна людина зможе це собі дозволити.


Але не завжди аферисти діють так відкрито. Професійні шахраї створюють анкети, які складно відрізнити від анкет реальних людей. Але їх можна розпізнати по поведінці. Як правило, вони намагаються завести багато знайомств з людьми протилежної статі, не залежно від їх місця проживання. Звичайні люди так не поступають – їх цікавлять знайомства в одному місті, області чи країні. Якщо обрана в якості території для знайомства Україна, то не варто довіряти тим, хто обізвався із інших країн – принаймні, це безперспективно, а нерідко – небезпечно.


Друга ознака шахрая – швидкий перехід до близького спілкування. Шахраї зазвичай сподіваються на швидку наживу, просять фінансової допомоги, розповідаючи про свої проблеми. Щоб втертися в довіру, нечисті на руку товариші починають розповідати про свої почуття, кохання з першого погляду, і будь-якими способами намагаються «запасти в душу».


Багато з тих, хто зареєстрований на сайтах знайомств, шукають своє кохання, тому попадаються на приманку шахраїв, сподіваючись, що це і є, та сама кохана людина. Самотні чоловіки і жінки готові зробити що завгодно, щоб допомогти аферистові. Деякі «фахівці» по декілька разів виманюють гроші у однієї людини, а виявити їх дуже непросто.


Сайти знайомств – це відмінний спосіб пошуку любові або друзів, але пам'ятайте про обережність. Завжди є ймовірність наскочити на шахрая, а професіонали вміють маскуватися і «розкручувати на гроші». Щоб зберегти свою безпеку, потрібно мати здоровий глузд, трохи скепсису, ставитися до людей з деякою часткою недовіри, особливо на початку спілкування, а також спілкуватися на перевірених сайтах знайомств, таких як www.dvasercia.com.ua.


Если Вы обнаружили неточность или ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Сtrl+Enter.

Опубликовано: 20 ноября 2014


Новости по теме:
  • Официальный курс валют на 31 мая
  • Официальный курс валют на 20 мая
  • ХК "Донбасс" обыграл "Компаньон-Нефтегаз"
  • Студлига ФК «Шахтер»: восьмерка для плей-офф
  • Porsche примет участие в производстве российского автомобиля

  • Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Мнения

    Агрессором на Донбассе является РФ и мы все это знаем – Макрон Президент Франции Эммануэль Макрон заявляет, что агрессором на востоке Украины выступает РФ и это является общеизвестным фактом. Российский «Сбербанк» и украинский рейдер Константин Паршин хотят оставить Одессу без хлеба РФ дала кредит на покупку хлебозаводов в Крыму, затем «отжала» эти хлебозаводы и требует долг В «большой мир» Путина уже не пустят, он будет перетасовывать сепаратистов и надувать щеки, пока от него не уйдут остатки «друзей» Путин отчаянно хватается за последнюю соломинку, чтобы хотя бы в собственных глазах выглядеть лидером мирового масштаба

    Новости компаний


    Партнеры